close

Contact rapid

Noi, firma Optim Concord folosim cele mai rapide, inovatoare si fiabile solutii in constructii. Contactati-ne si totul va fi mult mai usor!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Hidroizolatii si termoizolatii

  Izolatii

  Garantia unei protectii de durata

  Hidroizolatii si termoizolatii

  Izolatii

  Garantia unei protectii de durata

  Realizam impermeabilizarea structurilor de beton si metalice (beciuri, fundatii, parcari subterane, bazine, piscine etc.).

  Aceste sisteme pot fi alcatuite din: impregnari impermeabile, un strat acoperitor invizibil sau colorat, pentru a satisface nevoile constructiei.

  Hidroizolatia cu membrane lichide prelungeste perioada de viata  a acoperisurilor mai vechi si a teraselor atat datorita elasticitatii ei ridicate care permite acoperirea fisurilor in totalitate dar si datorita rezistentei la intemperii, temperaturi ridicate sau stari corozive(ploi acide, agenti chimici din atmosfera)

  Alte avantaje pentru client sunt:

  • timpul redus – desi nu e simplu de aplicat acest strat de membrana lichida noi reusim sa o aplicam repede si eficient. Lucrarea dureaza relativ mai putin decat una clasica.
  • miros slab – mirosurile degajate in timpul aplicarii membranei lichide nu sunt persistente sau nocive. Se poate realiza cu clientul in casa.
  • cost eficient- pentru marirea rezistentei acoperisurilor vechi, a teraselor de beton dar si a beciurilor, fundatiilor. Avand o intarire rapida, aceasta solutie de hidroizolatie permite o protectie rapida contra ploii.

  Daca este necesar, se pot folosi sisteme elastice, care etanseaza definitiv fisurile aparute, pentru a oferi garantia unei protectii de durata pentru constructie.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.