close

Contact rapid

Noi, firma Optim Concord folosim cele mai rapide, inovatoare si fiabile solutii in constructii. Contactati-ne si totul va fi mult mai usor!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Descopera-ne!

  Despre noi

  Concord Optim si munca inteligenta

  Descopera-ne!

  Despre noi

  Concord Optim si munca inteligenta

  Ce facem?

  Firma noastra, Concord Optim S.R.L. realizeaza:

  Pardoseli epoxidice pretabile pentru sali de sport, birouri, cabinete medicale, farmacii, (unde este necesar aviz DSV).
  Consolidari cu Fibra da Carbon
  Hidroizolatii cu membrana PVC
  Hidroizolatii cu membrane lichide
  Protectii anticorozive.
  Constructii magazii si silozuri metalice pentru cereale.
  Servicii de consultanta pentru proiectare constructii civile si industriale.

  Cum facem?

  E adevarat, toti cei care lucram in constructii ne luptam cu aceleasi provocari : materiale din ce in ce mai scumpe, oameni putini si necalificati,  suntem constant pusi in fata unor situatii care necesita rapid gasirea unei solutii tehnice multumitoare.

  De aceea, noi, cei de la Concord Optim am devenit maestri in gasirea solutiilor celor mai fiabile din punct de vedere tehnic si comercial.

  Ne ajuta si faptul ca avem o echipa stabila, responsabila,  de oameni priceputi pe care ne putem baza si care contribuie la succesul firmei cu propria experienta si dedicare.

  Daca exista pe piata o solutie sau un material care injumatateste timpul lucrarii, care este mai eficient si mai performant, care este mai durabil in timp, fiti siguri ca noi stim despre ce e vorba si l-am folosit deja!

  Cum ii ajutam pe clienti?

  De multe ori v-ati dorit sa existe o firma de constructii si amenajari care sa stie despre ce este vorba. Ce vreti sa stiti de fapt, este:

  • Stie oare firma cat ma costa pe mine daca opresc totul pentru reparatii?
  • Oare isi vor respecta termenul de finalizare al lucrarii?
  • Voi fi nevoit sa reiau lucrarile peste un an, doi?

  Ei bine, firma aceasta stie si intelege ba chiar a gasit solutii rapide si eficiente care sa va ajute pe termen lung. Contactati-ne si veti intelege de ce avem atat de multi clienti linistiti!

  Va oferim solutii optime si durabile

  • Etansare: reduce la minim infiltrarea gazelor si lichidelor prin goluri si cavitati precum si transmiterea, distribuirea sau pierderea caldurii. Pentru confortul mediului interior asiguram o rezistenta buna a peretilor la fluctuatii de temperatura, vibratii si imbatranire. Aplicabilitatea incepand de la suprafete mari de acoperisuri plane, placari de pereti si sisteme de retentie a apei.
  • Lipire: se asigura o imbinare elastica, permanenta sau rigida a diferitelor materiale prin intermediul unor procese inovatoare. Folosind produsele Sika asiguram siguranta si garantia produselor finite si in acelasi timp o proiectare flexibila a constructiilor. Aplicabilitatea fiind asigurata incepand cu industria auto si ajungand la constructia de poduri din beton.
  • Amortizare: urmarim reducerea vibratiilor la obiectele fixe si mobile precum si scaderea rezonantei si emisiei de zgomot in cazul structurilor portante si cavitatilor. Aplicarea acestor solutii este diversa, putem enumera cateva si anume: industria auto, constructia de poduri din beton. Optimizarea structurilor din domeniul constructiilor si industriei folosind aceste solutii asigura o calitate ridicata si un grad de siguranta sporit.
  • Protectie: conservarea structurilor noi si a celor renovate utilizand solutiile oferite de produsele Sika asigura o investitie garantata si de durata. Aplicabilitatea pe structurile din beton si otel confera o rezistenta indelungata la intemperii si fluctuatii de temperatura.
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.