close

Contact rapid

Noi, firma Optim Concord folosim cele mai rapide, inovatoare si fiabile solutii in constructii. Contactati-ne si totul va fi mult mai usor!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Tehnica inovatoare de constructie

  Consolidari

  Consolidarea grinzilor de beton, stalpilor, peretilor cu fibre de carbon

  Tehnica inovatoare de constructie

  Consolidari

  Consolidarea grinzilor de beton, stalpilor, peretilor cu fibre de carbon

  Consolidari cu fibra de carbon

  Cand vine vorba de consolidari folosim tehnici inovatoare care au rolul de a inlocui armatura sau de a sustine elementele din beton si zidarie, chiar si elemente structurale din lemn. In cazul unor fisuri sau pentru marirea capacitatii portante a elemetelor de zidarie, consolidarea cu panza din fibre de carbon sau lamele din carbon este o solutie rapida si minim invaziva.

  V-ati imaginat vreodata ca fibrele de carbon pot sustine betonul?

  Salutam pe aceasta cale tehnica si inovatiile in domeniul constructiilor si consolidarilor. Desi pare greu de crezut, aceste fibre de carbon pot sustine betonul si pot repara structurile imbatranite sau degradate. Sunt ideale si pentru consolidarile cladirilor cu risc seismic. Totodata, sunt folosite cu succes pentru a mari capacitatea portanta a elemetelor structurale si de rezistenta.

  Pentru consolidari structurale cu fibra de carbon folosim:

  • panza din fibre de carbon
  • lamele din carbon

  Panza din fibre de carbon, cu mare elasticitate si stabilitate, implica o tesatura din fibra de carbon impregnta cu rasini care prin aplicarea foliei asupra structurii avariate repara si echivaleaza cu o armatura solida.

  Lamelele din carbon sunt utilizate pentru imbunatatirea rezistentei structurale (degradare, eliminare pereti, expunere la vibratii) si pentru cresterea capacitatilor portante (montaj de instalatii sau utilaje cu geutati crescute ) atat in cazul constructiilor civile si industriale cat si in cazul podurilor.

  Chiar daca principiul de aplicare pare simplu, consolidarea cu fibra de carbon necesita pregatire specializata si cunostinte temeinice pentru a obtine rezultate exceptionale. Tocmai de aceea noi, Optim Concord ne-am specializat in acesta solutie de consolidare si venim in intampinarea celor interesati cu produse si servicii revolutionare.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.