close

Contact rapid

Noi, firma Optim Concord folosim cele mai rapide, inovatoare si fiabile solutii in constructii. Contactati-ne si totul va fi mult mai usor!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Consolidare economica si rezistenta

  Consolidari cu fibra de carbon

  Consolidarea cu fibra de carbon intruneste calitatile de a fi rezistenta, aplicabila in timp scurt. Ne-ati vazut? Am si plecat!

  Consolidare economica si rezistenta

  Consolidari cu fibra de carbon

  Consolidarea cu fibra de carbon intruneste calitatile de a fi rezistenta, aplicabila in timp scurt. Ne-ati vazut? Am si plecat!

  Aceasta tehnica inovatoare de constructie permite consolidarea grinzilor de beton, stalpi, pereti dar si silozuri, fabrici. V-ati imaginat vreodata ca fibrele de carbon pot sustine betonul?

  Tehnica inovatoare implica o tesatura din fibra de carbon, lipita la cald, cu o mare elasticitate si stabilitate in acelasi timp, se realizeaza prin aplicarea foliei asupra structurii avariate.

  Ce inseamna pentru client?

  • Intrucat procedura permite o echipa mica si materiale putine, consolidarea pe baza de fibre de carbon nu necesita intreruperea lucrului ditr-o fabrica.
  • putem repara orice structura fie ea metalica, beton sau lemn.
  • Interventia este minimala, nu necesita uscare, prea mare efort fizic sau evacuarea persoanelor care lucreaza.
  • se termina rapid si asigura o rezistenta majora in timp. Acordam  garantie asupra lucrarilor efectuate iar dumneavoastra veti putea lucra in siguranta.
  • pentru silozuri, aceasta procedura de consolidare cu fibra de carbon inseamna prelungirea vietii silozului, deci cheluieli amanate pentru schimbarea acestuia.
  • din punct de vedere financiar, consolidarea cu fibra de carbon este o afacere buna, este economica, amortizarea investitiei se face rapid.
  • consolidarea de acest tip imbunatateste rezistenta la intindere fiind eficienta impotriva activitatilor seismice.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.